Medlemsavgifter år 2020

Senior/Junior 250kr

Familjemedlemskap: 650 kr

Anläggningsavgift 2020

700:- /år enskild medlem, tillägg 300:-/familjemedlem, alt familjeavgift 1100:- .

Det går även att lösa anläggningskort för ett halv år kostnad 400kr.

Anläggningsavgiften skall vara betald innan ridning påbörjas.

Det finns även möjlighet att göra månadsinbetalningar för dem som vill dela upp sin betalning. Hela medlemsavgiften betalas sista januari och med start sista februari börjar man betala anläggningsavgift enligt  följande:

* En person 70 kr x 11
* Två personer 100 kr x 11
* Familj 110  x 11

Om man väljer detta alternativ förbinder man sig att betala för hela året. Vid utebliven betalning faktureras hela årssumman. Detta alternativ kräver först kontakt med vår kassör Catharina (This is a mailto link)

Tilllägg för familjemedlem gäller för familjemedlemmar som är skrivna på samma adress

Alla som löser anläggningsavgift ska finnas med på vår städlista (städning av toaletter mm ca 2 ggr per år tar ca 30 min) samt hjälpa till minst två heldagar vid klubbens tävlingar eller en annan motsvarande uppgift.

Endagskort kostar 50kr för medlemmar och 75kr för icke medlemmar

Endagskort löses när man rider tillfälligt på anläggningen max 2 ggr per termin samt vid träningar. För mer regelbunden ridning på fri tid behövs anläggningskort. Avgiften betalar man på klubbens bankgiro eller SWISH inom 7 dagar.

Bankgiro:995-0429

SWISH 123 572 96 11

Nya medlemar skickar personnummer och adress till This is a mailto link

Det är viktigt att alla som utnyttjar ridhuset betalar in ridhusavgiften för att kunna hålla detta låga pris!! Anläggningsavgift i form av årskort eller endagskort skall erläggas även vid träning för instruktör. Missbruk medför avstängning.

Anläggningskortet är personligt!

Uppdaterad: 08 JAN 2018 19:18 Skribent: Martina Areflykt